Der Buschenschank ist von Jänner - März geöffnet. Für genauere Infos besucht uns auch auf www.facebook.com/krottmeier
For big eaters
|
Herrenjause
Smoked pork, head cheese, roast pork or brüstl, smoked sausage, Hamburger bacon, sausage, spread of liver, garnish
|
|
Frauenjause
Smoked pork, roast pork, sausage, cheese, spread of curd, garnish
|
|
Brettljause
Smoked pork, roast pork, brüstl, smoked sausage, sausage, cheese, verhackert, garnish
|
|
Karreeteller
Pork loin, spread of curd, garnish
|
|
Belegtes Brot
|
|
Brüstl
Brüstl, mustard, horseradish, gGarnish
|
More for hungry guests:
- Gourmet plate
- Plate of bread spreads
- Hamburger bread and bacon
- Bread and cheese
- Bread and brüstl
- Roast pork
- Smoked sausage
- Hamburger bacon